JÍDELNÍČEK
22.2. – 26.2.
Pondělí: Chléb, celerová pomazánka, cherry rajče/okurka,čaj, mléko (A 1,7)
Polévka z červené čočky (A 1)
Rizoto z krůtího masa, strouhaný sýr, červená řepa, džus (A 1,7)
Celozrnný rohlík, bílá káva, čaj, pomeranč (A 1,7)
Úterý: Ovocný jogurt, banketka, jablko, mléko, čaj (A 1,7)
Polévka mrkvičkový krém (A 1,7)
Nákyp z rybího filé, brambor, čaj, okurkový salát (A 1,4,7,3)
Toustový chléb, máslo, okurka, mléko, čaj (A 1,7)
Středa: Rohlík, sýrová pomazánka, kapie/kedlubna, mléko, čaj (A 1,7)
Drůbeží vývar, kapání (A 1,7,9,3)
Kuřecí směs se zeleninou a bulgurem, čaj s citronem (A 1,3)
Chléb, medové máslo, ochucené mléko, čaj, hruška/jablko (A 1,7)
Čtvrtek: Chléb řemeslný s máslem, vařené vajíčko, mandarinka/pomeranč,
mléko, čaj (A 6,7,1,3)
Gulášová polévka (A 1)
Nudle s mákem, bílá káva, čaj (A 1,7,3)
Budapešťská pomazánka, houska, paprika/okurka, čaj (A 1,7)
Pátek: Tvarohový závin, mandarinka/jablko, čaj, mléko (A 1,7,3)
Polévka zeleninová, těstovina (A 1,9,3)
Vepřové na bylinkách, šťouchaný brambor, džus (A 1,7)
Chléb, pomazánka z lososa, mrkev/cherry rajče, mléko (A 1,7,4)
Pitný režim:
Voda
Ochucená voda (citron/čerstvé ovoce)
Ovocný čaj slazený
Ovocný čaj neslazený
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku vyhrazena.
1) obiloviny obsahující lepek 9) celer a výrobky z něj
2) korýši a výrobky z nich 10) horčice a výrobky z ní
3) vejce a výrobky z nich 11) sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
4) ryby a výrobky z nich 12) oxid siřičitý a siřičitany
5) podzemnice olejná (arašídy) 13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
6) sójové boby (sója) a výrobky z nich 14) měkkýši a výrobky z nich
7) mléko a výrobky z něj
8) skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů